Logout

Korfbal Vereniging Amstelveen

Kamp Regels

Alle kinderen worden het hele kamp ingedeeld bij een parent. Deze pinksterparent zorgt ervoor dat zijn pinksterkind goed eet, onder de douche gaat en schone kleren aantrekt. De parent zorgt er verder ook voor dat de kinderen optijd naar bed gaan en hun tandenpoetsen. Ook let de parent op of het allemaal lekker loopt, bijv. of een kind geen heimwee heeft.


De pinksterparent indeling zal ongeveer een week voor vertrek worden gepubliceerd in de nieuwsbrief en op de website.


1). Tijdens het kamp geld er, net als op de club, een NIX18 beleid. dit betekent dat er niet gerookt en gedronken wordt door jongeren onder de 18.

Als er kinderen onder de 18 gezien worden met alcohol wordt dit direct in beslag genomen. Bij de leiding is bekend wie wel en niet mag drinken.

Bij overtreding van deze regels zullen de ouders op de hoogte worden gesteld en bij herhaling zullen er sancties volgen.


2). Het is niet toegestaan binnen in het kamphuis te roken. Roken mag alleen buiten op de aangegeven plek en de peuken moeten door de roker zelf en zorgvuldig worden opgeruimd.


3). Er wordt op kamp niet gemengd geslapen!


4). Het is niet toegestaan om het kamp en het veld daaromheen te verlaten zonder toestemming van de commissieleden. Dit geldt voor alle kinderen en volwassenen!


5). Het is toegestaan om je mobiel te gebruiken. Alleen tijdens de spellen in het bos of tijdens andere activiteiten vinden wij het beter om de mobiel op het kamphuis te houden. Zo kunnen de kinderen de telefoons niet kwijtraken en kunnen ze met volle overgave meedoen aan de activiteiten.


6). Graag willen wij dat iedereen de omgeving in en om het kamphuis schoon houdt. Dus laten we geen rommel op de grond gooien en ons houden aan de corvee diensten. Daarnaast scheiden we op kamp al ons afval.


7). Op het kampterrein voeren wij een zero-tolerance beleid rondom het gebruik van drugs.Als iedereen zich aan deze paar regels houdt wordt het weer een gezellig en onvergetelijk kamp!


Nog even belangrijk: alle kinderen worden dagelijks door de parents gecontroleerd op teken. Als een kind een teek heeft wordt deze verwijderd en wordt dit aan de ouders verteld bij terugkomst. Het is belangrijk te letten op een rode kring om de plek waar de teek heeft gezeten. Het is belangrijk als er een rode kring komt naar de huisarts te gaan.