Logout

Korfbal Vereniging Amstelveen

Welkom bij Pinksterkamp 2022 !

Wat goed dat je de KVA Pinksterkamp website hebt gevonden, hier is alle informatie rondom het kamp te vinden!

Zoals elk jaar gaan we ook dit jaar weer met zijn allen op pinksterkamp van vrijdag 3 juni tot maandag 6 juni.

De lokatie is weer gelijk aan die van de afgelopen jaren. We hopen er met een zo groot mogelijk groep een groot feest van te maken.

Voordat we dit jaar gezellig naar het kamp gaan moeten we nog wel het een en ander doen. De eerste stap is jezelf inschrijven, dat kan via de knop "aanmelden". Ieder gezinslid zich apart inschrijven.

Voor betalingen heb je dit jaar een aantal opties. Je kan een automatische incasso afgegeven of je kan zelf het geld overmaken.

meer informatie is te vinden in het inschrijfformulier. Als er naar aanleiding hier nog vragen over zijn kan je contact opnemen met een van de commissieleden

Let wel op betaal je niet dan kan je ook niet mee.

Vrijdag 3 juni worden jullie om 17:30 verwacht bij de KVA parkeerplaats. Meld je je daar dan meteen aan bij een van de commissielden.

Vergeet vooral niet om lekkere snoepjes mee te nemen voor onderweg in de bus.

Ook boekjes en of spelletjes zijn handig om mee te nemen. En een drankje meenemen kan ook altijd handig zijn.

De rit ernaar toe zal ongeveer 1,5u in beslag nemen.

Ga je toch met de auto geef dit dan tijdig door, anders wachten we op je bij de bus en dat is ook zonde.

Aanmelden KVA Pinksterkamp

Meld je nu snel aan via het inschrijformulier.

Gesloten

Kampeerboerderij "Land van Kleef"

Land van kleef 6

5175 BT Loon op Zand

www.kampeerboerderijlandvankleef.nl

Kampeerboerderij Land van Kleef is een gezellige, kindvriendelijke groepsaccommodatie in Brabant (Loon Op Zand). De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor grote groepen en heeft een geweldige ligging. Omringd door de prachtige bossen van de Loonse en Drunense duinen. U loopt vanuit de kampeerboerderij direct het bos in.

Informatie voor de thuisblijvers

Mocht er vóór of tijdens het pinksterkamp vragen zijn neem dan contact op met een van de commissieleden. Ga naar de contact pagina voor alle contact informatie

Tevens willen we alle ouders verzoeken om als er contact is geweest met het kind, omdat er iets aan de hand is dit door te geven aan een van de commissieleden. Zo kunnen wij een oogje in het zijl houden en heeft ieder kind een leuk weekend heeft

We zullen maandag 6 juni omstreeks 15:15 weer terug zijn op het parkeerterrein van KVA. Net als de vorige jaren willen we het kamp graag afsluiten in de kantine in gezelschap van de ouders. Zo kan het kind afscheid nemen van zijn/haar parents.

We willen jullie vragen om de spullen alvast in de auto te zetten, zodat deze niet mee hoeven naar de kantine.

Daar zal een kopje koffie/thee klaar staan, en zal het kamp officieel afgesloten worden. Om omstreeks 15:30 kunt u en uw kind(eren) weer naar huis om bij te komen.

Wat mee te nemen

5 paar sokken, 3 lange broeken, 2 korte broeken, 5 onderbroeken, hempjes, trainingskleding/sportkleding, t-shirts, warme truien, pyjama, zwemkleding en een regenjas.

2 handdoeken, 2 theedoeken, 1 badlaken, 1 slaapzak, 1 hoeslaken (verplicht), 1 kussen en sloop

toiletspullen, badslippers, Schoenen (een paar sport en stevige wandelschoenen)

muziek (voorzien van naam), zakgeld, spelletjes (voorzien van naam), knuffel, zaklamp, stiften, schaar en plakband.

Vergeet vooral niet om een leuke outfit te scoren voor de bonteavond (zondag) en om je muziek mee te nemen als je wilt optreden.